Deluxe Building

Deluxe Building Kft.

Székhely: 1165 Budapest, Ezerjó u. 11.

Telephely: 1173 Budapest, Összekötő u. 1. - Mesterek Háza

Négy évszakos terasz – A teraszfedés, amely minden időjárási körülményhez igazodik

Referencia típusa:

Zárt terasz
Egyedi teraszfedés, alumínium szerkezet, eltolható üvegfal, árnyékoló, Deluxe Terasz - 01

Műszaki adatok

Szerkezet

Egyedi gyártású alumínium szerkezet

Felületkezelés

antracit porszórás

Oldalzárás

10mm vastag spanyol gyártású eltolható üvegfal

Vízelvezetés

négyzetes csatornával

Árnyékolás

nap-szél érzékelővel ellátott motoros tető- és oldalárnyékoló

Világítás

led csíkok

A négy évszakos terasz egy olyan innovatív megoldás, amely lehetővé teszi, hogy az év minden szakaszában kényelmesen élvezhessük a teraszunkat, függetlenül attól, hogy milyen időjárás uralkodik odakint. Egy ilyen teraszfedés nemcsak esztétikus, hanem praktikus is, mivel megfelelő védelmet nyújt a különféle időjárási elemekkel szemben. Az eltolható üvegfalak és motoros árnyékolók segítségével a terasz teljesen zárhatóvá válik, miközben a természetes fényt is beengedi.

Négy évszakos terasz, egyedi teraszfedés, alumínium szerkezet, eltolható üvegfal, árnyékoló, Deluxe Terasz - 02

Az alumínium szerkezet és a polikarbonát fedés előnyei

A négy évszakos terasz alapját egy tartós, alumíniumból készült szerkezet adja, amelyet antracit színű porszórással láttak el. Ez a modern megjelenés harmonizál a legtöbb kert és otthon stílusával, miközben időjárásálló, hosszú élettartamot biztosít. Az alumínium szerkezet rendkívül könnyen karbantartható, mivel ellenáll a rozsdának és más káros környezeti hatásoknak.

A tetőfedéshez használt víztiszta polikarbonát lemezek nemcsak a terasz fedésére alkalmasak, hanem a természetes fényt is átengedik, így a terasz világos marad. Ez a fényáteresztő anyag ideális megoldás azoknak, akik szeretnének közvetlen kapcsolatban maradni a természetes fényforrással, miközben védve vannak az esőtől vagy a túlzott napsugárzástól. Emellett a polikarbonát rendkívül ellenálló az időjárási viszontagságokkal szemben, így hosszú évekig gond nélkül biztosítja a terasz védelmét.

Egyedi teraszfedés, alumínium szerkezet, eltolható üvegfal, árnyékoló, Deluxe Terasz - 09

Eltolható üvegfalak – Szabadság és védelem egyben

A terasz egyik legnagyobb előnye, hogy az oldalfalak teljesen eltolhatók, köszönhetően a 10 mm vastag spanyol gyártmányú edzett üvegfalaknak. Ezek az üvegfalak alumínium profilrendszerben mozognak, süllyesztett sínben, így a terasz három oldala könnyedén zárható vagy nyitható. Ez a rendszer lehetőséget ad arra, hogy bármikor élvezhessük a friss levegőt, vagy ha az időjárás megkívánja, védve legyünk a szél és az eső elől. Az üvegfalak letisztult, modern megjelenést kölcsönöznek a terasznak, miközben teljes átláthatóságot biztosítanak, így a kert látványa mindig megmarad.

Egyedi teraszfedés, alumínium szerkezet, eltolható üvegfal, árnyékoló, Deluxe Terasz - 04

Motoros tető- és oldalárnyékolók – Komfort minden időben

A négy évszakos terasz további kényelmi funkciója a motoros tető- és oldalárnyékolók beépítése, amelyeket nap-szél érzékelő vezérel. Ez a rendszer automatikusan működik, amikor a nap erősen tűz, árnyékolást biztosítva, míg erősebb szél esetén visszahúzza az árnyékolókat, hogy ne sérüljenek meg. Ez az automatizált megoldás rendkívül kényelmes, mivel folyamatosan figyeli a környezeti viszonyokat, biztosítva a terasz optimális használhatóságát.

Az árnyékolórendszer távirányítóval is kezelhető, így a felhasználók saját igényeik szerint állíthatják be a terasz fényviszonyait. Nyáron hűs árnyékot teremt, míg a tavaszi vagy őszi hónapokban lehetővé teszi a napfény maximális kihasználását. Az automata árnyékolók tehát nem csupán kényelmesebbé, de energiatakarékosabbá is tehetik a terasz használatát.

Egyedi teraszfedés, alumínium szerkezet, eltolható üvegfal, árnyékoló, Deluxe Terasz - 06

Esztétikus megoldás minden évszakra

A négy évszakos terasz nemcsak praktikus, hanem rendkívül vonzó megjelenésű is. Az alumínium szerkezet modern, minimalista vonalvezetése elegánsan illeszkedik a kert és a ház stílusához. A polikarbonát tető és az üvegfalak nem csak világossá és tágassá teszik a teret, de a természetes fény beáramlásával kellemes atmoszférát teremtenek.

Ez a teraszfedés tehát nem csupán a kényelmet szolgálja, hanem egy esztétikus, modern elemmé válik az otthonában. A terasz mindig világos és barátságos marad, akár hó, eső vagy napsütés van odakint. A teraszfedés lehetőséget ad arra, hogy bármely évszakban kihasználjuk a terasz adta lehetőségeket, anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnünk az időjárás miatt.

Tartós és időtálló megoldás

A négy évszakos terasz szerkezetének minden elemét úgy tervezték, hogy hosszú távon is megbízhatóan működjön. Az alumínium szerkezet és az edzett üvegfalak nem igényelnek különösebb karbantartást, és ellenállnak az időjárás viszontagságainak. Az üvegfalak edzett kialakításuk révén nem törékenyek, így biztonságosan használhatók bármilyen körülmények között.

Ezzel a megoldással a teraszfedés hosszú éveken át biztosítja az otthon kényelmét és védelmét, miközben minimális karbantartási költségekkel számolhatunk. A rendszer egyszerűen kezelhető, az automatizált funkciók pedig könnyedén alkalmazkodnak a változó környezeti feltételekhez.

Ha olyan teraszfedést szeretne, amely minden évszakban biztosítja a kényelmet és védelmet, a négy évszakos terasz ideális választás. Az eltolható üvegfalak, az alumínium szerkezet és a motoros árnyékolók kombinációja tökéletesen alkalmazkodik bármilyen időjárási körülményhez.

Szakértő csapatunk segít Önnek abban, hogy személyre szabott megoldást találjon, amely otthonát még kényelmesebbé és élvezetesebbé teszi az év minden napján. A négy évszakos terasz kapcsán további információkért lépjen velünk kapcsolatba, elkészült referencia munkáink között pedig inspirálódhat!

Legfrissebb munkáink

Fa lamellás árnyékolás, egyedi fedett terasz, 01
Egyedi tervezésű teraszfedés, fa lamellás árnyékolással, rejtett vízelvezetéssel, ragasztott fa...
Négy évszakos terasz, egyedi teraszfedés, alumínium szerkezet, eltolható üvegfal, árnyékoló, Deluxe Terasz - 01
Négy évszakos terasz, egy innovatív megoldás, amely biztosítja, hogy az...