Deluxe Building

Deluxe Building Kft.

Székhely: 1165 Budapest, Ezerjó u. 11.

Telephely: 1173 Budapest, Összekötő u. 1. - Mesterek Háza

Zárt teraszok és télikertek

Egyedi terasz megoldásaink alkalmasak a téliesítésre is, oldalról zárhatóak a klasszikus hőszigetelt nyílászárókkal. Ezek a terek alkalmasak a teljes értékű négy évszakos használatra, mivel a zárt tér fűthető és hűthető is egész évben.

Zárt teraszok, télikertek, Deluxe terasz, teraszfedés 01

Egyedi tervezés

A nyitott teraszfedésekhez hasonlóan, a zárt teraszok és télikertek esetében is van lehetőség egyedi tervek alapján épített teraszfedésekre is. Szakértő csapatunk szívesen gondolkodik együtt a megrendelőinkkel, hogy az egyedi adottságoknak és a tervezett funkcióknak megfelelő zárt teraszt vagy télikertet tervezzen és építsen.

A tervezési folyamat során egyeztetünk az automata árnyékolási lehetőségekről, szigetelt oldalzárásról, különböző hűtés-fűtés megoldásokról és a világításról is.

MEDITERRÁN STÍLUSÚ TERASZOK

A lapozható üvegfüggönnyel zárt teraszok lehetőséget adnak arra, hogy télen egy zárt teraszunk legyen, míg nyáron a terasz teljesen egybe nyitható lesz a kerttel, anélkül, hogy fix vastag profilokat kerülgessünk.

Az egyre melegebb teleknek köszönhetően nagyon népszerűbb ez a megoldás. Fontos kiemelni, hogy a lapozható üvegfüggönyök egy rétegű, edzett üvegből készülnek, ezért nem hőszigeteltek. Az így zárt tereket is lehet télen temperálni, kellemes hőmérsékletre is lehet melegíteni a levegőt.

Zárt teraszok, télikertek, Deluxe terasz, teraszfedés 03
Zárt teraszok, télikertek, Deluxe terasz, teraszfedés 06

Automata árnyékolók

Teraszfedéseknél a leggyakoribb kérés az, hogy a tető részben vagy teljesen engedje be a természetes fényt, ugyanakkor védjen az eső ellen.

A melegebb nyári időszakokban ugyanakkor az átlátszó tető “üvegházhatást” eredményezhet. Erre kínáljuk megoldásként az automata árnyékoló rendszereinket és így válhat teraszunk teljes értékű, kényelmes környezetté.

Motoros tetőárnyékoló megoldásainkat a teraszfedés, illetve télikert tető külső felületére szereljük és nap-fény-eső érzékelővel egészítjük ki. A terasz oldalzárását pedig oldalsó árnyékolókkal oldjuk meg.

Az összes árnyékoló „okos-ház” vezérlést is kaphat, így teljes egészében integrálható a már esetleg meglévő rendszerhez, vagy egy új építhető ki.

Hűtés-fűtés és világítás

Korszerű teraszfedéseinket világítással tesszük még komfortosabbá: LED csíkok és spotlámpák beépítésével vagy az igényeknek megfelelően egyéb esztétikus lámpatestekkel.

A hőszigetelt nyilászárókkal zárt teraszok esetében érdemes kiépíteni egy megfelelően méretezett fűtést, mely lehet infra fűtőpanel, elektromos padlófűtés, vagy hűtő-fűtő klímával is. Ez utóbbi praktikus, hiszen nyáron a levegő hűtését is megoldhatjuk vele.

Zárt teraszok, télikertek, Deluxe terasz, teraszfedés 04
Zárt teraszok, télikertek, Deluxe terasz, teraszfedés 08

Télikertek

A komplett télikert kivitelezésekor átgondolt alapozásra van szükség, szakértő csapatunk ebben is tud segíteni! A teraszok oldalzárása készülhet a jól bevált hőszigetelt nyílászárókkal, amelyek jellemzően műanyag vagy alumínium profilokkal kerülnek kivitelezésre.

Ezek a télikertek alkalmasak teljes értékű négy évszakos használatra, mivel a zárt tér fűthető és hűthető egész évben.

ÉRTÉKET ÉPÍTÜNK

Esztétikus és funkcionális tereket építünk